След инцидент който изглеждаше лек се оказа че предният мост е изкривен нагоре около 2-3см от страната на пътника.Това според тенекеджиите (все още непотвърдено от стенд за геометрията)Ако обаче се потвърди има ли оправяне това колко горедолу като пари или да мисля да я давам за скрап.
Известие
Collapse
No announcement yet.
преден мост
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеСлед инцидент който изглеждаше лек се оказа че предният мост е изкривен нагоре около 2-3см от страната на пътника.Това според тенекеджиите (все още непотвърдено от стенд за геометрията)Ако обаче се потвърди има ли оправяне това колко горедолу като пари или да мисля да я давам за скрап.sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
-
Мост 2-ра ръка ти е ~ 100 лв. Сменяваш и излиташ. Ако е след бордюр, сменяваш и нещата от страната на удара(носач, шенкел,...).75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеТи сериозно ли говориш или се бъзикаш!Сега ще кажеш,че я караш колата след инцидента и нищо не се усеща.Ако си сериозен и не се бъзикаш,звъниш примерно на Никола Николов(ще го намериш в раздел 'продава')и си пазариш нов мост и тва е,ти чак в моргата я засили.Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеАвтомобила е все още при тенекеджиите и питам превантивно не съм го карал след инцидента(с репатрак го закарах до майсторите) СЕГА ЯСЕН ЛИ СЪМ и не съм се бъзикал с никого от форума НИКОГА.sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
Ex...
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra
Comment
-
Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщениеМост 2-ра ръка ти е ~ 100 лв. Сменяваш и излиташ. Ако е след бордюр, сменяваш и нещата от страната на удара(носач, шенкел,...).Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщениеНе се пали толкова де,кво толкова те засегнах.Казал съм го с добра умисъл,знам ли викам да не са те взели за шаран тия тенекеджии,просто за твое и общо добро питам не със ирония или лоши мисли,както виждаш дадох ти съвет и колегата TRENDI потвърди около 100 левчета е моста втора ръка.Не е милиони,а мен ме озадачи именно факта,че ти е минало през акъла за желязо да я даваш(това ме наведе на мисълта,че нещо се бъзикаш).Айде със здраве и дано да я оправиш по-скоро.Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Като включиш радиатора, картера(предполагам, че е само той без поражения нагоре), гредата с тръбата за радиатора (20-30 лв втора ръка), предполагам и бронята е за лепене,+ моста си става ремонт, но чак да я даваш за скрап. Частите ще ти струват м/у 200-350 лв, според това, от къде и за колко си ги намериш. За смяна на мост м/у 100-150 лв труд и за другото не мога да ти кажа.
П.С. И аз бях 10-ина дни със сменена предница, преди да взема челно 1-н бордюр, с първо достигнало бордюра дясно колело. Сметката ми беше:
Мост от Браво, в първата морга, в която влезнах - 100 лв;
Десен носач нов Моог - 95 лв;
Десен шенкел (втора ръка) - 30 лв;
Лагер пр. главина нов - 30 лв;
За труд - 100 лв;
Ал. джанти в коша, 2-ра ръка железарки - 100 лв.
...При този тип ремонти най-често се срещат 2 думи - "сто лева". Сто лв за т`ва, сто лв за онова и те си се събират.
Shit happens, както казват старите хора. Пожелавам ти да се разминеш по-тънко и да си караш пак самолетчето.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Comment
-
До тука излиза 600 лв без да смятам 110лв репатрак на 2 пъти по 55лв, обаче тенекеджиите като ми го сервираха за моста и направо студен душ, при това ми казаха че нов мост е повече от цената на колата в момента ,аз купувам нови части може и да греша но си обичам колата и така е било винаги обаче ако моста се е сгънал край имам оферта и я давам на един приятел.Жалко всичко бях докарал до перфектно по нея с много малки незначителни забележки всичко работи няма троп или хлоп знаех че ще е вечно моя та затова ,ама карай явно е дошло време да си отиде от мен,и това е единствен инцидент с нея от както я имам от 2003г.Мдаа трябва да се местя в близките месеци във форума на 166Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеДо тука излиза 600 лв без да смятам 110лв репатрак на 2 пъти по 55лв, обаче тенекеджиите като ми го сервираха за моста и направо студен душ, при това ми казаха че нов мост е повече от цената на колата в момента ,аз купувам нови части може и да греша но си обичам колата и така е било винаги обаче ако моста се е сгънал край имам оферта и я давам на един приятел.Жалко всичко бях докарал до перфектно по нея с много малки незначителни забележки всичко работи няма троп или хлоп знаех че ще е вечно моя та затова ,ама карай явно е дошло време да си отиде от мен,и това е единствен инцидент с нея от както я имам от 2003г.Мдаа трябва да се местя в близките месеци във форума на 166На 166 пак ли ще и купуваш само нови части?
Според мен дори да я продаваш вземи един мост и си я оправи
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеАми че заповядайНа 166 пак ли ще и купуваш само нови части?
Според мен дори да я продаваш вземи един мост и си я оправи
Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
Comment